FAQ

Wat indien mijn project ook zeer specifieke technische kennis vraagt, zoals ERP-implementatie of fiscale optimalisatie?

Wij laten ons omringen door een team van specialisten. Op basis van onze ruime ervaring als financial executives weten we heel goed of en wanneer we extra specialisatie nodig hebben, welke vaardigheden dat exact zijn en waar we die kunnen vinden.

Wat kost het om gebruik te maken van die Brains?

Wij maken graag een offerte op maat van jouw behoefte. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals bv. de nood aan specifieke kennis, de complexiteit en de duur van het project. Maar één ding is zeker: we bieden value for money. Ons voorstel zal betaalbaar zijn en onze kost zal zichzelf meer dan terugverdienen.

Hoe lang duurt een traject gemiddeld?

Zo kort mogelijk, maar net voldoende lang. Niets lastigers dan ‘vaste consultants’, dus wij willen ons zo snel mogelijk overbodig maken. Dat houdt in dat we onze kennis overdragen zodra dat kan. Waar mogelijk nemen we bestaande werknemers mee van in het begin. Dat is goed voor de betrokkenheid en het engagement, dat levert relevante inzichten op tijdens het project en dat verzekert correcte toepassing na ons vertrek.

Hoe worden de medewerkers opgevolgd?

Door onze uitgebreide achtergrond als financial executives weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste mensen op de juiste plaats te zetten. We laten noch onze klanten, noch ons team aan hun lot over. We stemmen regelmatig af met onze medewerkers. In de aanvangsfase minstens op wekelijkse basis zodat de verwachtingen perfect kunnen ingelost worden. Daarnaast houden we ook graag en nauw contact met jou als opdrachtgever. Zo leren we jouw business kennen en kunnen we onze rol van klankbord optimaal vervullen.

Hoe borgen jullie de kwaliteit van jullie medewerkers?

Medewerker bij RentMyBrain word je niet zomaar. Er gaat een uitgebreide selectie- en rekruteringsronde aan vooraf. Eens medewerker, krijg je regelmatig feedbackgesprekken, opleidingen en afstemmingen met de rest van het team. Zo verzekeren we continue verbetering, ook bij onze medewerkers.