Werken bij RentMyBrain

Zin om het RentMyBrain team te vervoegen?

Dat treft! We zijn voortdurend op zoek naar extra (freelance, PT of FT) Brains. Naar pragmatische professionals die met de voeten in de modder duidelijke inzichten kunnen geven aan onze opdrachtgevers. 

316rak.png

Zoek je boeiende opdrachten binnen de brede context van finance? Zoek je variatie in je job? Bij RentMyBrain krijg je te maken met uiteenlopende opdrachten.

Zowel in kleine als in grotere bedrijven. Zowel bij bedrijven met een rijke historie als in het mee helpen groeien van start- en scale-ups.

De scope is erg breed. Het kan gaan van pure finance, denk bv. aan rent-a-CFO, tot automatiserings en digitalisatieprojecten. Of van het opzetten van management reporting tot een recurrent klankbord bieden. Altijd boeiend en telkens weer een uitdaging!

316rak2.png

Wie ooit met Anke, Ben en/of Els samengewerkt heeft, kan het beamen: we zijn teamplayers pur sang. En binnen het RentMyBrain-team willen we op die weg verdergaan. We bouwen aan een klein team met veel Brains.

We beogen zowel veel empowerment voor elk individu als een intense samenwerking. Samenwerking met de andere Brains en ook met De Supporters. Een sterk team dat én duidelijkheid én oplossingen biedt. Zin om mee dit team uit te bouwen?

316rak3.png

Net als onze klanten werken wij ook graag en hard. En tegelijk hebben we veel aandacht voor wellbeing. Wellbeing is immers winst, om het met de woorden van onze ex-collega Ann De Bisschop te zeggen. We geloven in het aloude ‘mens sana in corpore sano’. Brains die huizen in een gezonde geest en een gezond lichaam.

Goed voor de medewerkers, goed voor het team, goed voor de klanten. Een gezonde work-life balance is daarbij belangrijk. Het is met authentieke aandacht en zelfsturing dat we hier het verschil maken.

Is samenwerken binnen het RentMyBrain-team iets voor jou? Aarzel niet, stuur ons je cv of LinkedIn-profiel en binnen de 2 werkdagen krijg je van ons een antwoord.

Te mooi om waar te zijn?

Helemaal niet! Al geven we toe dat je over een flink pak Brains (én meer) mag beschikken om het RentMyBrain-team te vervoegen. Duidelijkheid en inzicht geven aan onze klanten kan enkel met top-Brains. We besteden dan ook veel aandacht aan het recruteringstraject dat we samen afleggen. 

w001.png

De Brains zijn echte doeners: pragmatische, hands-on professionals met flink wat relevante ervaring binnen bedrijven. Haarscherpe analytische vaardigheden zijn broodnodig om die duidelijkheid en dat inzicht aan klanten te kunnen bieden. Oog voor detail en holistisch tegelijk.

w002.png

Onze Brains onderscheiden zich door een hoog inlevingsvermogen en coachende vaardigheden: actief luisteren, confronteren en het oppikken van non-verbale signalen. De combinatie van sterke analytische vaardigheden, relevante ervaring en emotionele talenten zijn onontbeerlijk om onze klanten dat deskundig klankbord te bieden waar ze naar op zoek zijn.

w003.png

En neen, dan zijn we er nog niet. De Brains gaan prat op excellente communicatievaardigheden. Ze slagen erin om hun bevindingen op een heldere en begrijpbare manier over te brengen. Ze hebben ook de gave om mensen te motiveren en te enthousiasmeren in samenwerking en op weg naar verandering. Ook hier niet enkel in woorden, maar ook in daden.

w004.png

We vragen veel, we weten het. En we gaan dat ook na in een uitgebreid recruteringstraject. We nemen onze tijd om jou te leren kennen en willen ook graag dat jij ons goed leert kennen. In een eerste kennismaking overlopen we parcours, motivatie en fit. Nadien volgen nog 2 rondes waarbij functionele skills en emotionele vaardigheden via business cases en dieptegesprekken grondig bekeken worden.

Het lijkt veel en zwaar en dat is het in feite ook wel. We zorgen er wel voor dat heel het traject van initiële kennismaking tot handshake snel en efficiënt gebeurt. Zodat we jou de Brains-overeenkomst kunnen opsturen en je snel aan de slag kan.

Ben je deel van het RentMyBrain-team?

c001.png

Dan zorgen we eerst voor een Warm Welkom. Je maakt verder kennis met het team en met de tools en templates waar we mee werken.

c002.png

Bij elke opdracht krijg je de nodige zelfstandigheid en kansen om initiatief te nemen. Tegelijk zijn wij voor jou graag een klankbord en streven zo naar kennisdeling en naar een permanente verbetering.

c003.png

Op geregelde tijdstippen zitten we samen in overleg, bepalen we ‘best practices’ en denken we samen na over hoe we onze klanten nog beter kunnen servicen en ons team nog hechter kunnen laten samenwerken.

Je merkt het, we streven naar een langdurige en fijne samenwerking.

Klant aan het woord

"Financial consulting leek me enkel voorbehouden aan grote bedrijven die de mogelijkheden hebben om torenhoge dagvergoedingen te betalen gedurende meerdere weken en maanden. Via RentMyBrain krijg ik als kleine kmo ook toegang tot kwaliteitsvol financieel advies, maar dan wel aan haalbare tarieven. Ze maken er bovendien een erezaak van om het ‘project’ zo snel mogelijk af te ronden en hun kennis over te dragen aan mij of mijn rechterhand. Zulke atypische consultants kunnen we alleen maar koesteren. "