“De Supporters breiden hun administratieve dienstverlening uit met kantoren in Zemst en Valencia.”

Via dit kanaal kondigden Ben Leo (54) en Anke Vandenhouwe (38), twee financiële experts met vele jaren ervaring bij VTM en Het Laatste Nieuws, in het najaar van 2020 de start aan van De Supporters. We zijn vandaag amper anderhalf jaar verder en er is véél te vertellen: een nieuw kantoor, een derde vennoot en de uitbreiding van hun activiteiten naar Spanje.

Voor wie De Supporters nog niet kent: het is een team van ervaren administratieve talenten dat ondernemers ondersteunt op vlak van finance, HR en office management.

Door volop in te zetten op kwaliteit en flexibiliteit zijn we, ondanks corona, stevig kunnen groeien. Onze Supporters werken zich snel in bij een nieuwe opdracht en hebben geleerd een oog te hebben voor mogelijke procesverbeteringen.

Al snel hebben we naast De Supporters ook RentMyBrain in het leven geroepen. RentMyBrain staat voor financiële consultancy en procesoptimalisatie. We werken enkel met consultants die vanuit de business komen en bieden zaakvoerders en management een waardevol klankbord en een klare kijk op finance. Onze projecten zijn divers: van het opzetten van een management rapportering, waarbij we helder tonen waar winst en waar verlies wordt gemaakt, tot de implementatie van een nieuw financieel pakket of de ontwikkeling van een plannings- en tijdsregistratiesysteem. Steeds in nauwe samenwerking met interne teams zodat de oplossingen gedragen en duurzaam zijn. Ook voor een recurrent financieel klankbord kan je bij RentMyBrain terecht: Rent a CFO, zeg maar.”

Nieuw kantoor

De combinatie van De Supporters en RentMyBrain werkt duidelijk, want van een team van 2 zijn ze nu al met 20 Supporters en Brainers. Niet alleen klanten vinden trouwens makkelijk de weg . Wekelijks stromen er verschillende spontane sollicitaties binnen.

“Bij de oprichting, in volle corona-periode, was een kantoor niet meteen aan de orde. Om samen te brainstormen, samen te werken, nieuwe medewerkers of klanten te ontmoeten hebben we de stap naar een fysiek kantoor begin dit jaar wel gezet. Je kan ons voortaan vinden op de Brusselsesteenweg 106 te Zemst”.

De Supporters – RentMyBrain, Brusselsesteenweg 106, Zemst

Een derde vennoot

Sinds begin dit jaar is ook Els Van Humbeeck (45) aan boord als 3de vennoot. Els heeft eveneens een ruime ervaring in de media, in operations en in HR.

“Op die manier breiden we onze activiteiten uit met HR consultancy en versterken we ons op vlak van procesoptimalisatie.”

Anke Vandenhouwe en Els Van Humbeeck

Samen met Els komt er trouwens ook nog een 3de merk aan boord. Naast De Supporters en RentMyBrain maakt Olive Operations nu deel uit van de groep. Olive Operations begeleidt internationale bedrijven die zich in Spanje willen vestigen. In eerste instantie werd de focus gelegd op allerhande business support diensten, zoals het vinden van een geschikte locatie, zoeken naar nieuwe medewerkers en diverse diensten. Daar komt nu verandering in.

“Voortaan bieden we, vanuit onze uitvalsbasis te Valencia, ook in Spanje alle diensten van De Supporters en RentMyBrain aan”.

Meer info over de dienstverlening van De Supporters, RentMyBrain en Olive Operations vind je op hun respectievelijke websites:

https://desupporters.be

https://rentmybrain.be

https://www.oliveoperations.com