RentMyBrain zoekt extra brains!

RentMyBrain gaat op zoek naar extra brains: finance consultants met minimaal 3 jaar ervaring, die vol- of deeltijds en in vast dienstverband, deel willen uitmaken van een boeiend bedrijf in volle groei.    

Context

Met RentMyBrain zorgen we voor een klare kijk op finance. Zo hebben wij, oprichters Anke en Ben, altijd geleerd van de beste leermeesters bij EY, KPMG, Medialaan en De Persgroep. Kennis en ervaring die we ter beschikking stellen van onze klanten. En van onze medewerkers! We hebben vandaag een mooie opportuniteit voor een “Brainer”, een consultant met ervaring in finance en management accounting.  

En wat doet een “Brainer”?

Samen met Anke en/of Ben gaat de Brainer aan de slag bij onze opdrachtgevers in boeiende projecten, steeds finance gerelateerd en zo divers als je maar kan bedenken.  

Je komt terecht bij kleine ondernemingen met grote dynamiek die onze expertise willen gebruiken om te groeien. Je werkt mee aan finance- en optimalisatieprojecten bij grotere organisaties die verder willen professionaliseren.  

Je klanten zijn je dankbaar omdat je hen eindelijk een klare kijk biedt in hun cijfers, omdat je hen duidelijk maakt waar ze winst maken. Waar de cash stroomt. Hoe ze een forecast en budget kunnen opmaken. Of business cases en simulaties… 

Je analyseert en verbetert, samen met de klanten, hun systemen. Dat kan order-to-cash of purchase-to-pay zijn, maar even goed meewerken aan de uitbouw van een CRM-systeem. 

Soms sta je met je voeten in de modder en de volgende dag geef je een presentatie aan het directieteam. Meestal werk je voor klanten. Soms werk je aan één van de projecten die op stapel staan bij RentMyBrain of bij zusterbedrijf De Supporters. En dan gaat het plots véél ruimer dan finance en raak je alle takken van het management aan. 

Wat lezen we op je CV en zien we daarnaast?

Wat er op je CV staat is belangrijk, daar moeten we niet flauw over doen. Een straffe opleiding is basis. Denk aan een master in finance of bedrijfskunde. Aangevuld met een eerste relevante ervaring (minimaal 3 jaar) in een financiële afdeling of bij ‘the big four’. In de business cases die we je zullen voorleggen, blaas je ons omver met je potentieel, kennis en kunde. 

Even essentieel zijn je analytische skills en je vermogen om processen zowel in detail als holistisch te benaderen. Je hebt een hoog inlevingsvermogen, waaronder de juiste vragen stellen, luisteren, bespreekbaar maken én enthousiasmeren, waarbij je steeds een diplomatische aanpak hanteert. 

In onze ‘start-up’ is een ondernemersmentaliteit cruciaal. Je bouwt mee aan het gezamenlijk succes. Je bent nieuwsgierig, neemt initiatief, gaat voor de extra mile en ‘opgeven’ is geen deel van je woordenschat.  

Kortom, we zoeken een toptalent die geen nummer in een grote organisatie wil zijn, wel een Brainer die met de juiste competenties en waarden onze klanten een klare kijk in finance bezorgt. 

What’s in it for you?

Je hebt al begrepen dat er een waaier aan projecten voor je klaarligt. Waar je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en initiatief. En waar je intens opgeleid en gecoacht wordt door Anke en Ben. 

Als moderne organisatie zijn we super-lean, waardoor we je meteen een aantrekkelijk en geoptimaliseerd vergoedingspakket kunnen aanbieden. 

En net als onze klanten werken we graag en hard. Tegelijk hebben we veel aandacht voor wellbeing. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is goed voor medewerkers, goed voor het team en goed voor klanten. Een gezonde work-life balans is daarbij belangrijk. Het is met authentieke aandacht en grote mate van zelfsturing dat we hier het verschil maken. 

Gebeten door het voorstel?

Aarzel niet, stuur ons je CV (naar ben@desupporters.be) en overtuig ons dat jij de ideale Brainer bent. Wij gaan dat na in een uitgebreid recruteringstraject, zodat wij jou goed leren kennen en jij ons. We willen snel schakelen en willen je liever vandaag dan morgen in ons team.  

http://www.desupporters.be / http://www.rentmybrain.be /